Beschrijving

Het is een originele lemen woning. Klassiek met een 50cm dikke muren, maar alles in prima conditie. In de laatste 4-5 jaar is de woning geheel vernieuwd. Zo is er een nieuw dak, zijn er nieuwe schoorstenen op gezet en zijn de waterleiding en elektriciteit vernieuwd. Er is een nieuwe keuken gezet, een nieuwe badkamer gemaakt en de verwarming is herzien. Alles weer prima in orde en u kunt hier direct wonen.
U komt de woning binnen via het overdekte terras. U komt dan binnen in de hal. Rechtsaf gaat u naar de woonkamer/keuken en dan door naar de slaapkamer. Vanuit de hal kunt u ook naar de tweede slaapkamer. Vanuit de woonkeuken kunt u naar de badkamer en een opslagkamer.
Op het perceel van 2.236 m2 groot staat ook nog een schuur/garage welke in goede staat is. Hier is al een nieuw dak gelegd. In het bijgebouw 3 kamers, 2 opslagruimten en de garage.
Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt (centraal) verwarmd met de houtkachel en hierop zijn radioteren aangesloten in de kamers. Telefoon en Internet is geen probleem.
De woning gaat u vinden in Csákány. Mooi gelegen in het zuidwesten van Hongarije en centraal tussen Marcali, Nagykanizsa, Zalakaros en het Balaton meer. Marcali ligt op een 15 km en daar kunt u alle boodschappen doen. Evenzo in Nagykanizsa wat u op een 25 km vindt. Ook op 15 km ligt Zalakaros en daar ook een mooi thermaal bad. Met een 25 km bent u bij Balaton. Bereikbaarheid is prima door de M7. In het dorp zijn een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen en eens per week zit er een huisarts. De omgeving is vol met mogelijkheden om te vissen en te jagen.
Leuke woning voor een goede prijs waar u direct kunt gaan wonen. Prima als vakantiewoning, maar ook om permanent te gaan wonen.

Overige kenmerken
Aantal m2
75
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2236
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres