kopen

Woning in Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

Verkoopprijs: € 10588
hypotheekrente berekenen
Beschrijving

De woning komt u binnen in de hal/gang en dan door naar de kamers. Er is een woonkamer/keuken, 3 slaapkamers en de badkamer. Perceel is 1.000 m2 groot. Mooi grootte en toch weinig onderhoud.
De woning is binnenin geheel gerenoveerd. U zult wat zaken willen verfraaien, maar met wat schilderen is het al klaar. Aan de buitenkant was men bezig met het aanbrengen van extra isolatie, maar om persoonlijke redenen is dat gestopt en wordt dat niet afgemaakt.
Electra en water (uit eigen put) zijn aanwezig. Gas kan worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De centrale verwarming wordt op hout gestookt. Uiteraard kunnen telefoon en Internet worden aangesloten.
Deze woning gaat u vinden in het dorp Csernely. Csernely is een flink dorp met een kleine 1.000 inwoners en mooi gelegen ten opzicht van Szilvásvárad (9 km) en Eger (35 km). In Szilvásvárad komen vele toeristen voor de musea en natuurlijk de paarden. Eger is een flinke stad. Alle grote inkopen kunt u hier doen in de Tesco, de Obi, de Lidl etc. het centrum van Eger is heel gezellig. Hier vele terrassen, restaurants etc. Een bezoek aan de basiliek en de burcht zijn zeker aan te raden. Ook is dit een aangenaam wijngebied.
Dit is een prima woning voor een heel goede prijs. Woning is met spoed te koop.

Overige kenmerken
Aantal m2
120
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1000
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres