kopen

Woning in Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

Verkoopprijs: € 33824
hypotheekrente berekenen
Beschrijving

In de woning een flinke grote woonkamer met de open haard, 2 slaapkamers, keuken en de badkamer met een bad en douche. Verder nog het toilet en opslagruimte.
Elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas is aanwezig, maar wel vanuit een eigen gastank. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Woning wordt centraal verwarmd . Telefoon en Internet zijn geen probleem.
De woning is kortgeleden gerenoveerd en toen is er ook een nieuw dak opgekomen met daarbij de mogelijkheid om op de verdieping meerdere kamers te maken.
Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels. De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.
Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.
De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.
Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.
Woning wordt gemeubileerd verkocht en bij aankoop krijgt u ID 3207 erbij. Is in de buurt en u zou daar een leuk gastenverblijf van kunnen maken.
Keurige instapklare woning. U kunt hier snel wonen.

Overige kenmerken
Aantal m2
450
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
200
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres