Beschrijving

Huis biedt twee verdiepingen en op de eerste verdieping is een complete woning met een hal, de woonkamers, 3 slaapkamers, een badkamer en het toilet. Op de begane vloer, of de kelderruimte zijn nog twee kamers en een toilet.
Op het perceel verder nog een huisje waar u een gastenverblijf van kunt maken, wat bijgebouwen, een waterput en een garage. Op een aanliggende perceel (van ongeveer 500 m2) wat u ook koopt nog een kelder.
De woning is in goede conditie en de laatste jaren netjes bijgehouden. Zo is de buitenmuur 2 jaar terug opgeknapt, zijn de ramen geschilderd en is er binnen opgeknapt. Alles keurig in orde.
Water, elektriciteit en gas zijn aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op der riolering. Huis wordt verwarmd met gas convectoren. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.
Het huis is gelegen in het kleine bergdorpje Csokvaomány. Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels. De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.
Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.
De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.
Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.
Flinke woning met veel mogelijkheden.

Overige kenmerken
Aantal m2
200
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1500
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
2
Ligging
Locatie

Informatie

Adres