Beschrijving

Prima massieve woning van een  150 m2 groot en onderin nog eens een kelder van eenzelfde ruimte. Hier kunt u prima nog uitbreiden met een derde appartement.
Nu heeft u hier twee appartementen van ieder een 75 m2 met een hal, een woonkamer, 2 slaapkamers, een keuken met bijkeuken en de badkamer met toilet.
Het perceel is bijna 2.000 m2 groot en hier ngo 3 garages en een schuur.
Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met kachels verwarmd. Het aansluiten van telefoon en/of Internet is geen probleem.
Csurgó is een middelgrote stad in het zuidwesten en er wonen bijna 5.000 inwoners. Hier kunt u prima de inkopen doen. Op een 10km is er Gyékényes en daar een mooi meer waar het goed relaxen is, maar ook prima om te duiken, te vissen en wat te varen. Ook is een dagje naar het Balaton prima te doen. Is al op een 60 km. De grote stad Nagykanizsa is op een 25 km. Een dagje naar het “buitenland” is te doen. Met een 15 km bent u al in Kroatië. In Csurgó zelf is er een thermaal bad en die is op een 1,5 km van de woning.
Hier kunt u prima wonen en ook nog wat bijverdienen in de verhuur.

Overige kenmerken
Aantal m2
150
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1966
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
2
Ligging
Locatie

Informatie

Adres