Beschrijving

Best een karakteristieke woning welke bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane vloer een terras, de hal/woonkamer, de slaapkamer, een keuken en bijkeuken en de badkamer met toilet. Op de eerste verdieping een overloop en een tweede slaapkamer. Naast de woninge nog een opslag en een zomerkeuken. De woning staat naar het zuiden, dus veel zon.
Het perceel is 1.149 m2 groot en daar nog een garage.
Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met kachels. Het aansluiten van telefoon en/of Internet is geen probleem.
Csurgó is een middelgrote stad in het zuidwesten en er wonen bijna 5.000 inwoners. Hier kun u prima de inkopen doen. Op een 10km is er Gyékényes en daar een mooi meer waar het goed relaxen is, maar ook prima om te duiken, te vissen en wat te varen. Ook is een dagje naar het Balaton prima te doen. Is al op een 60 km. De grote stad Nagykanizsa is op een 25 km. Een dagje naar het “buitenland” is te doen. Met een 15 km bent u al in Kroatië. In Csurgó zelf is er een thermaal bad en die is op een 2,5 km van de woning.
Best een speciale woning. Behoeft werk, maar u zou hier snel wat van kunnen maken.

Overige kenmerken
Aantal m2
98
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1149
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres