Beschrijving

Goede familie woning. Gebouwd in 1966 en u treft hier 3 kamers, de badkamer met toilet, de hal, een opslagruimte en terras. De woning is een echte boerderij en in de tuin dus nog wat stallen en schuren, een kelder en de waterput. Er is een garage. In de tuin diverse fruit bomen.
Het perceel is 1.604 m2 groot en direct aangrenzend is er nog een perceel van bijna 1 ha (9.924 m2) wat u voor een zeer redelijke prijs mee kunt kopen. Dit is (ook) gelegen in de bebouwde kom, dus kunt u direct op eigen naam kopen. Hiermee komt u in totaal op 11.528 m2. Mooi perceel om dieren te houden.
Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. De woning wordt verwarmd met houtkachels. Telefoon en internet kunnen worden aangesloten.
De woning gaat u vinden in het dorpje Dióskál. Dióskál is op een 25 km van het Balaton en aan de westkant van het natuur gebied Kis Balaton. In het dorpje wonen een 500 inwoners en de wat grotere plaats is Keszthely of Zalakaros op een 15 km van hier. Mooie natuurlijke glooiende omgeving.
Woning met een groot perceel en diverse bijgebouwen.

Overige kenmerken
Aantal m2
92
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1604
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres