kopen

Woning in Farakaslyuk, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

Verkoopprijs: € 18824
hypotheekrente berekenen
Beschrijving

De woning biedt u de hal, de woonkamer, slaapkamer, keuken en bijkeuken, badkamer en apart toilet. Aan de voorkant een mooi terras en achter nog de tuin.Er is een garage die ook verwarmd is. Perceel is met een 700 meter een mooie grootte voor niet al te veel onderhoud.
Het huis is in goede staat. Is een jaar of tien geleden gerenoveerd en heeft toen een nieuw dak, nieuwe kozijnen en ramen gekregen en is voorzien van nieuwe elektriciteit.
Voorzieningen als elektra, water en gas zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering. Voor de verwarming is er een centrale verwarming op gas en in de woonkamer nog een kachel. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.
Deze woning gaat u vinden in het dorpje Farakaslyuk. Klein dorp met een 200 inwoners en op een paar kilometer van de stad Ozd waar u prima uw inkopen kunt doen. Farakaslyuk ligt in de mooie natuur van de bergen van het Noorden, maar ook steden zijn niet ver. Zo is Szilvásvárad op maar 15 km en bent u met een 25 km in de mooie stad Eger.
Mooie woning met veel mogelijkheden.

Overige kenmerken
Aantal m2
80
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
700
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres