Beschrijving

Hier heel veel ruimte. Er zijn maar liefst 2 woonkamers, 5 kamers, 2 eetkamers, 5 badkamers met toilet, een Wellness ruimte met sauna, terras, balkon en een dubbele garage. Echt veel ruimte en prima geschikt om te verhuren.
Alle voorzieningen (water, stroom, gas en riolering) zijn aanwezig. Telefoon en Internet geen probleem. De woning wordt centraal verwarmd op gas.
In de tuin fruitbomen en heesters en het geheel doet mediterraan uit. Heel ontspannende sfeer.
Hévíz is met 4700 inwoners een kleine stad in Hongarije. Het is gelegen op 5 kilometer ten noordwesten van het Balatonmeer en op 6 km van de stad Keszthely. Het hart van de stad Hévíz is het thermaal meer dat enkele tienduizend jaren geleden hier ontstond en veel wordt gebruikt vanwege het geneeskundige effect van het water. De watertemperaturen in het thermaal meer variëren van circa 28°C-38°C in de zomer, tot ongeveer 24°C-25°C in de winter. Op deze manier kan er het hele jaar door buiten in het meer gebaad worden en daar maken vele toeristen gebruik van waardoor Hévíz een bekend kuuroord is met hotels, ziekenhuizen en behandelcentra. Dit appartement bevindt zich op een 800 meter van het Thermaal meer.
Ook de stad Keszthely (op een 7 km) is de moeite waard. Heel gezellig centrum en het kasteel en natuurlijk het Balaton meer zijn zeker een bezoek waard. Keszthely is een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d.
Het geheel biedt een mooi uitzicht.
Dat kan een prima zakelijk object worden.

Overige kenmerken
Aantal m2
160
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
644
Aantal slaapkamers:
5
Aantal badkamers:
5
Ligging
Locatie

Informatie

Adres