Beschrijving

De woning gaat u vinden in een rustig dorpje waar het prima toeven is in een woning die in 2018 nog geheel gerenoveerd is. De binnenkant is geheel vernieuw. Der woning is nu voorzien van nieuwe water en elektra leidingen, verwarming (centraal en vloer), nieuwe ramen en deuren, nieuwe badkamer, nieuwe tegels in de kamers, of nieuw laminaat, dak is aangepast en de schoorstenen. Aan de buitenkant gaat de eigenaar nog 7 cm dikke isolatie aanbrengen welke al in de prijs is opgenomen. Kortom, alles is weer in orde.
In de woning een tweetal slaapkamers. Keuken en badkamer. Op het perceel nog een kelder. Perceel is 2.845 m2 groot en u kut hier 30% bebouwen. Nog genoeg mogelijkheden.
Water en elektra zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten en de woning is voor de afwatering aangesloten op een septic tank. Voor de verwarming is eer een centrale verwarming en vloerverwarming. Deze wordt gestookt met hout, maar kan ook op gas worden aangesloten. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem
Kánya is een echt Hongaars dorp en is gelegen in de Somogy heuvels. Hier geniet u van de rust en de ruimte en als u de drukte op wilt zoeken bent u met een 30 minuten in Zamárdi of in Siófok. In Kánya wonen een 400 inwoners. U kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen in de plaatselijke supermarkt. Voor het betere shoppen gaat u naar Tab (5 minuten rijden) en daar de bank, de grotere winkelketens, een zwembad en diverse restaurants. Alles wat u van een grote plaats verwacht. Met een half uurtje dan in de toeristische drukke van het Balaton bij Zamárdi en Siófok. Zamárdi heet een bootverbinding met de noordoever en daar is Tihany zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Siófok het centrum van het toerisme aan de zuidoever en heeft een strand van maar liefst ruim 15 km. Dit biedt ideale omstandigheden om te leren surfen of ver het meer in te lopen met kinderen. Voor de liefhebbers van een thermaal bad is het goed te weten dat Igal op een 30 km rijden is.
Prima woning in een heel mooi stukje Hongarije.

Overige kenmerken
Aantal m2
90
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2845
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres