Beschrijving

Het huis biedt 4 kamers, 2 volledige badkamers, 2 aparte toiletten, Amerikaanse woon-eetkamer-keuken, bijkeuken, hal. Ingebouwde kasten fungeren als een praktisch opbergruimte.
Boven bieden het dakterras van 55 m2, het bubbelbad en de saunaruimte een speciale gelegenheid om te ontspannen. De zolder is bereikbaar via een trap met aparte ingang.
Het perceel is 697 m2 groot. In de tuin een dubbele garage en berging. De goed onderhouden tuin biedt een aangename privacy.
Alle service is aanwezig. De verwarming wordt geleverd met aardgas centrale verwarming, Vaillant combiketel en open haard kachel met aansluiting op de centrale verwarming. De warmwatervoorziening is naast de gasketel via een elektra-ketel. Een waterontkalking systeem is aangesloten op het waternetwerk.
Dit exclusieve, uitstekende huis is gelegen in Keszthely in Helikon Park, in een rustige straat, naast de promenade van het Balatonmeer. Keszthely is een vrij grote stad, dus uitstekende keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten, enz. Hévíz staat bekend om de beroemde spa die in de zomer en de winter door spa-gasten wordt bezocht.
Het Balatonmeer ligt op 2 minuten lopen van het huis. Hévíz, het beroemde thermale meer ligt op 7 km afstand.
Prachtig huis op een perfecte locatie. Rustige buurt en op loopafstand van het Balatonmeer.

Overige kenmerken
Aantal m2
227
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
697
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
2
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres