Beschrijving

Het hoofdgebouw bestaat uit drie verdiepingen met onderin een kelder 75 m2 met garage, wasruimte en hobbyruimte. Op de begane grond van 95 m2 de woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, 2 toiletten en een overdekt terras Op de zolder dan nog 4 kamers en 2 badkamers - toilet.
De twee appartementen van 35-35 m² bevinden zich naast het hoofdgebouw en bieden een geweldige mogelijkheid aan gasten om te huren.
Het huis is gebouwd in 1987 en het pension is gebouwd in 1998 en de eigenaren zijn de hele tijd bezig met het verfraaien, moderniseren en renoveren van de gebouwen. Het huis heeft ook een buitenisolatie.
Aansluitingen, elektriciteit, water en gas, internet, telefoon zijn beschikbaar. De afvoer is aangesloten op het rioleringssysteem. Het huis wordt verwarmd met aardgas vloerverwarming, aangevuld met een open haard.
De tuin biedt een biedt een aangename privacy en hier fruitbomen en sierbomen. Ook is er tuinpaviljoen, een overdekte parkeerplaats en een houten schuurtje.
De woning staat naast de stad Keszthely (in een heel groen deel, de tuinstad) op slechts 2 km van het Balatonmeer en het thermale meer van Hévíz. De stad om de hoek en het Balaton meer vlakbij. Keszthely is best een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.
In een rustige doodlopende straat, vindt u dit prachtig onderhouden huis met gastenverblijf.

Overige kenmerken
Aantal m2
315
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
823
Aantal slaapkamers:
8
Aantal badkamers:
5
Ligging
Locatie

Informatie

Adres