kopen

Woning in Lénárddaróc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

Verkoopprijs: € 13824
hypotheekrente berekenen
Beschrijving

U koopt hier een mooi breed perceel van maar liefst 1.950 m2 en het bestaat uit twee percelen zodat u op het perceel ernaast ook nog wat zou kunnen bouwen, of het als een bouwperceel verkopen. De voorzieningen zijn daar al.
De woning biedt twee verdiepingen. Staat wat hoger en daarom aan de achterkant voor ruimte. De bovenste verdieping bestaat ui de woonkamer, drie slaapkamers en de badkamer. Op de onderste verdiepingen een kamer, badkamer en de keuken. Hier ook de ruimte voor de kachel. Hier kunt u ook naar buiten en dan rustig in de tuin zitten om te genieten van het mooie uitzicht. In de tuin diverse bijgebouwen als een zomerkeuken en schuren.
Voorzieningen als elektriciteit, water (uit eigen bron) en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd op gas of hout. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.
De woning staat in het dorpje Lenarddaroc. Lenarddaroc is een dorpje aan de voet van het Bükk gebergte, op ongeveer een kwartier van (het toeristische) Szilvásvárad met zijn mooie natuur, leuke eettentjes, treintje en waterval en op ongeveer een half uur van het toeristische Eger met mooie burcht en kerk, een gezellig centrum, grote supermarkten en bouwmarkt.
In het dorp zelf kunt u terecht voor de kleine boodschappen in het plaatselijke supermarktje. Voor het uitgebreid winkelen gaat u naar Ózd (kwartiertje verderop) of natuurlijk naar Eger. In het gebergte kunt u natuurlijk prachtige wandelingen maken, maar ook wordt hier geskied op de pistes van Bánkút ( www.bankut.hu )
Mooie grote woning met vooral ook een prachtig uitzicht.

Overige kenmerken
Aantal m2
110
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1950
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres