Beschrijving

De woning is in 2009 terug gerenoveerd en toen is er onder andere een nieuw dak opgekomen en zijn er boven 2 slaapkamers en een ruime overloop gecreëerd. Daarom nu beneden de woonkamer, de woonkeuken en de badkamer. Boven drie slaapkamers. Onder de woning nog een zomerkeuken met wasmachine en een kelder welke prima als opslag kan dienen. Daarnaast is er nog een grote schuur aan het huis gebouwd.
De tuin is met bijna 1.200 m2 mooi groot en loopt wat op naar de heuvel in de tuin een heerlijk plek om te barbecueën aan het einde van de tuin is er een riviertje.
Aan voorzieningen water, elektra en gas. De woning wordt verwarmd met gasconvectors en voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Aansluiten van internet en telefoon is geen probleem.
De woning staat op een rustige plek in het noorden van Hongarije, in het dorpje Mályinka. Mályinka heeft ruim 500 inwoners. U kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. Voor de markt en grotere winkels kunt U terecht in Kazincbarcika (20 min).
Toeristisch uitstapje naar de grotten van Lillafüred is met 45 minuten te rijden te goed te doen. In de stad Miskolc kunt u alles krijgen en daarheen rijdt u in een 50 minuten. Andere kant op naar Szilvásvárad is maar 15 minuten en Szilvásvárad is bekend van de Lippizaner paarden paarden en het prachtige Szalajkadal. In Szilvásvárad is er zeker in de zomer een gezellige toeristische drukte.
Iets verder is dan Eger wat u in 45 minuten bereikt. In deze prachtige stad zijn niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en de burcht te bekijken en lekker door het centrum te wandelen. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.
Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.
Voor de ski liefhebbers is het goed om te weten dat Bánkút het volgende dorp is (hier een skipiste bij voldoende sneeuw) en ook kunt u snel in Slowakije zijn.
U kunt de woning kopen met alle meubilair.
Prima woning om in het Noorden van Hongarije van het heerlijke Hongaarse leven te gaan genieten.
Prijs is in Euro

Overige kenmerken
Aantal m2
200
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1197
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres