Beschrijving

Stabiele woning waar u snel kunt gaan wonen op een goede locatie. Woning staat in een rustige straat van Marcali, op 800 m afstand van winkels (o.a. Penney en Lidl), restaurants, postkantoor, dokter etc. Ook niet ver van het (thermaal) zwembad. De woning is in 2000 gerenoveerd. Er zijn kunststof ramen. In de woning de hal, 2 kamers, keuken en bijkeuken en de badkamer.
De tuin is met 868 m2 niet heel groot, maar is een mooi vierkant perceel. Lekkere tuin met niet veel werk. In de tuin nog een waterput, schuur en de garage.
Elektriciteit (ook 380 V) en leidingwater zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. De afwatering is aangesloten op de riolering en de woning wordt door 3 houtkachel verwarmd. Het aansluiten van telefoon en Internet is geen probleem.
De woning gaat u vinden in een rustige straat in de stad Marcali. In Marcali kunt u alle inkopen doen. Tesco, Little, Penny, Aldi alles is er te vinden. Ook een mooi zwembad waar het zeker in de zomer goed toeven is. Marcali is op maar 10 km van het Balaton meer en ook niet ver van Keszthely en Hévíz. Beiden op een 30 – 35 km. Uitstapjes naar het buitenland zijn van hieruit prima te doen. Kroatië op een 65 km, Slovenië 85 km en met een 125 km bent u in Oostenrijk.
Zoekt u wat leuks in een stad dan is het hier zeker de moeite waard om te komen kijken.

Overige kenmerken
Aantal m2
75
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
868
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres