Beschrijving

Prima woning. Mooi groot en in goede conditie. In 2015 nog gerenoveerd en toen is er nieuw elektra gekomen, nieuwe waterleidingen, de vensters zijn vernieuwd (kunststof) en nieuwe keuken en badkamer.
De woning betstaat uit twee verdiepingen en beneden is er een hal, een gang, de woonkeuken met ook een eethoek. Drie slaapkamers, de keuken, de badkamer en nog een apart toilet. Op de verdieping een overloop met zitgedeelte, drie slaapkamers en een douche met toilet.
Verder is er nog het overdekte terras, een garage, een schuur de wat (vroeger) dierenverblijven.
Het perceel is maar liefst 5.239 m2 en goed onderhouden. Op het perceel loopt nog een beekje.
Alle voorzieningen zoals elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Afwatering is aangesloten op de septic tank, De woning wordt verwarmd met gasconvectoren. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.
Het huis is gelegen in Mezőcsokonya, 12 km van Kaposvár en 40 km van het Balaton meer. Op 6 km van het huis is een visvijver en het beroemde grote vis meer van Deseda ligt op 20 km. In het gebied zijn er ook mogelijkheden om te jagen. In het dorp wonen 600 mensen en hier vindt u een levensmiddelenwinkel, een postkantoor, een bushalte, een dokter en een apotheek. 600 meter van het huis is er een kleuterschool en een basisschool.
Zoekt u een mooi ruim huis voor een permanent verblijf dan is een bezoekje hier zeker de moeite waard.

Overige kenmerken
Aantal m2
170
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
5239
Aantal slaapkamers:
6
Aantal badkamers:
2
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres