Beschrijving

De woning is een typische boerenwoning en in de loop van de jaren is er veel aan uitgebouwd en veranderd. De laatste verbouwing was in 2009 waarbij er nieuwe ramen met rolluiken zijn gemaakt en de oost kant van het huis is toen geïsoleerd.
Nu biedt de woning een woonkamer, 3 slaapkamers, keuken en bijkeuken, eetkamer en de badkamer met een douche.
Verder is er een zomerkeuken en de stookruimte, Hier zou u een leuk appartement van kunnen maken.
Het perceel is in totaal 5.392 m2 groot en bestaat uit drie individuele percelen van 2.256, 1.083 en 2.053 m2 groot. Het is een bijna vierkant perceel en het is geheel omheind. U heeft hier alleen aan de linkerkant buren. Er is een waterput , twee kelders, een werkplaats, een schuur van een 100 m2, de vroegere stallen en garage en in de tuin diverse fruitbomen.
Aan voorzieningen zijn water. gas en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt centraal verwarmd met een houtkachel. Dit zou een gasgestookte kachel kunnen worden. Gas is al aanwezig. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.
U vindt dit huis in het dorp Miháld. Miháld is een dorp van bijna 1.000 inwoners iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp kunt u prima de dagelijkse inkopen en doen en verder vindt u in Nagykanizsa alle grote winkelketens om uitgebreid te shoppen. In Nagykanizsa ook een leuk centrum, diverse scholen en een ziekenhuis. In de zomer is het goed vertoeven bij het zwembad en als u naar een thermaal bad wilt, dan is het bad van Zalakaros op een 12 km. In de omgeving mooi heuvelachtig landschap.
Als u een goede woning op een mooi perceel met veel privacy en mogelijkheden zoekt dan moet u hier toch ook eens komen kijken.

Overige kenmerken
Aantal m2
110
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
5392
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres