Beschrijving

Dit is al een mooi ruim huis van twee verdiepingen en u heeft eventueel nog uitbreidingsmogelijkheden om een gastenverblijf te realiseren.
Op de begane grond is er de hal en daar een toilet en de trap naar de verdieping. Vanuit de hal komt u in de overige ruimtes en dat zijn de woonkamer (hier een mooie steenkachel), de keuken en bijkeuken, twee slaapkamer en de badkamer. Een van de slaapkamer heeft een deur naar het terras. Vanuit de woonkamer kunt u ook naar het terras en naar de tuin,
Op de verdieping een overloop en dan twee slaapkamers, een kleine (slaap)kamer, een keukenruimte en een douche/WC. Een van de slaapkamers heeft een deur naar het balkon.
Onder de woning is nog een kelder van een 20 m2.
Het perceel is 4.379 m2 groot en daar is nog een zomerkeuken met 2 kamers en daaraan verbonden een van de garages. Dit zou u prima kunnen ombouwen tot een zelfstandig gastenverblijf. Verder in de tuin nog de oude stallen, wat schuren, een aparte garage en de waterput.
Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met de tegelkachel en daarop aangesloten radiatoren verwarmd. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.
U vindt dit huis in het dorp Miháld. Miháld is een dorp van bijna 1.000 inwoners iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp kunt u prima de dagelijkse inkopen en doen en verder vindt u in Nagykanizsa alle grote winkelketens om uitgebreid te shoppen. In Nagykanizsa ook een leuk centrum, diverse scholen en een ziekenhuis. In de zomer is het goed vertoeven bij het zwembad en als u naar een thermaal bad wilt, dan is het bad van Zalakaros op een 12 km. In de omgeving mooi heuvelachtig landschap.
Als u een mooie ruime woning met mogelijkheden zoekt moet u hier eens komen kijken.

Overige kenmerken
Aantal m2
110
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
4379
Aantal slaapkamers:
5
Aantal badkamers:
2
Ligging
Locatie

Informatie

Adres