Beschrijving

In de Szentgyörgyvári heuvels, net buiten de stad van Nagykanizsa ligt een wijngebied en daar gaat u deze woning vinden. De woning is gerenoveerd en daarbij voorzien van nieuwe waterleiding en elektra, een nieuwe keuken en badkamer, kuststof ramen en de woning is aan de buitenzijde geïsoleerd. Mooi complete vakantie woning.
De woning biedt u twee verdiepingen. Op de begane grond het terras, de woonkamer, een keuken, een slaapkamer en kleinere (slaap)kamer en de badkamer. Op de verdieping is een grotere en kleinere slaapkamer gepland, maar dat moet nog afgemaakt worden.
Het perceel is 710 m2 groot. Is goed onderhouden en in de tuin diverse fruit bomen. Hier ook nog een opslag/garage.
Er elektriciteit en water zijn aanwezig. Voor afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd door middel van een houtkachel. Aansluiten van telefoon en internet is mogelijk
De woning is goed bereikbaar door middel van een geasfalteerde weg. U kunt de woning direct op eigen naam kopen.
Dit is een woning in het wijngebied. Mooie percelen met veel druiven en/of fruitbomen en veel rust. Net buiten de stad Nagykanizsa. Een flinke stad in het zuiden welke heel makkelijk bereikbaar is vanuit Boedapest via de M7, maar nog makkelijker als u naar Zagreb vliegt en daar een auto huurt. In Nagykanizsa alles wat u van een grote stad verlangd op het gebied van sporten, shoppen, e.d. Er zijn diverse restaurants in het gezellige centrum en er is een ziekenhuis, prima gebied. In Nagykanizsa ook een zwembad, maar voor het betere thermaal water gaat u naar de bekende resorts in Zalakaros. Is op iets van 15-20 km.
Hier treft u rust en ruimte en een heerlijke plek om te relaxen.

Overige kenmerken
Aantal m2
80
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
710
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres