Beschrijving

In de Szentgyörgyvári heuvels, net buiten de stad van Nagykanizsa ligt een wijngebied en daar gaat u deze woning vinden. Er staan nu twee huisjes en er is zeker een leuke woning van te maken.
Het ene gebouw is gebouwd met leem en het is 30 m2 + half afgemaakt terras van 50 m2. In het huisje 2 kamers. Electra is aanwezig en water is nabij het huisje.
Het andere gebouw staat in het midden van het perceel. Is gebouwd van steen en het is een 40 m2 groot. U komt het huis binnen over het overdekte terras van een 10m2 en dan treft u in de woning een hall/woonkamer, een slaapkamer en 2 kleinere kamers waar u een keuken en een badkamer van zou kunnen maken. Elektra is in het huisje water is nabij het huisje en er is ook een regenwater tank van een 3 m3 waar u mooi een septic tank van kunt maken.
Beide gebouwen hebben een schoorsteen. In het voorjaar en najaar kunt u hier ook nog verwarmen.
Het perceel is maar liefst 6.521 m2 groot en biedt een prachtig uitzicht. Er staan enkele fruitbomen. Het is een flinke tuin om te maaien en het is daarom goed om te weten dat er een tractor/maaimachine bij gekocht kan worden voor 500.000 forint.
U kunt dit direct op eigen naam kopen.
Dit is een perceel in het wijngebied. Mooie percelen met veel druiven en/of fruitbomen en veel rust. Net buiten de stad Nagykanizsa. Een flinke stad in het zuiden welke heel makkelijk bereikbaar is vanuit Boedapest via de M7, maar nog makkelijker als u naar Zagreb vliegt en daar een auto huurt. In Nagykanizsa alles wat u van een grote stad verlangd op het gebied van sporten, shoppen, e.d. Er zijn diverse restaurants in het gezellige centrum en er is een ziekenhuis, prima gebied. In Nagykanizsa ook een zwembad, maar voor het betere thermaal water gaat u naar de bekende resorts in Zalakaros. Is op iets van 15-20 km.
Hier treft u rust, ruimte en een prachtig uitzicht. Heerlijke plek om te ontspannen.

Overige kenmerken
Aantal m2
70
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
6521
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
0
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres