Beschrijving

In de Szentgyörgyvári heuvels, net buiten de stad van Nagykanizsa ligt een wijngebied en daar gaat u deze woning vinden. Mooi compleet huis en een heerlijke vakantie woning.
De woning staat op een heuvel en bovenin de woning een hal/woonkamer, slaapkamer, nog een kamer en de kitchenette. Ook een heerlijk terras. onder in de woning een wijnkelder. Er is nog geen badkamer. Naast de woning nog een opslagruimte en er staat een water tank (regenwater) voor het water geven van de tuin.
Er is elektriciteit aanwezig en water kan vanuit de straat worden aangesloten. Aansluitend van telefoon en internet is mogelijk. Voor afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd door middel van een houtkachel.
Het perceel is 3169m2, goed onderhouden, vol met fruitbomen zoals peer, pruimen, appel, frambozen, bramen, bessen en ook natuurlijk de wijnranken. Aan het einde van het perceel zijn er pijnbomen.
U kunt de woning direct op eigen naam kopen.
Dit is een woning in het wijngebied. Mooie percelen met veel druiven en/of fruitbomen en veel rust. Net buiten de stad Nagykanizsa. Een flinke stad in het zuiden welke heel makkelijk bereikbaar is vanuit Boedapest via de M7, maar nog makkelijker als u naar Zagreb vliegt en daar een auto huurt. In Nagykanizsa alles wat u van een grote stad verlangd op het gebied van sporten, shoppen, e.d. Er zijn diverse restaurants in het gezellige centrum en er is een ziekenhuis, prima gebied. In Nagykanizsa ook een zwembad, maar voor het betere thermaal water gaat u naar de bekende resorts in Zalakaros. Is op iets van 15-20 km.
Hier treft u rust en ruimte. Heerlijke plek om te ontspannen.

Overige kenmerken
Aantal m2
40
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
3169
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
0
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres