kopen

Woning in Nekezseny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

Verkoopprijs: € 32059
hypotheekrente berekenen
Beschrijving

Hier treft u een grote woning. Bestaat uit drie verdiepingen met onderin een kamer, de eetkamer en de keuken en de garage. Op de eerste verdieping dan 3 slaapkamers, de badkamer en het terras. Indien gewenst kunt u dat de zolder verdieping nog bebouwen voor mee kamers.
Huis is in goede staat en steeds netjes bijgehouden. Gebouwd van steen en goed geïsoleerd. Is nog niet zolang geleden voorzien van nieuwe kozijnen en ramen.
Perceel is mooi rustig gelegen zonder directe buren. In de tuin diverse fruitbomen en ook nog een waterput.
Voorzieningen als elektriciteit, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal (op hout) verwarmd. Internet en telefoon kan worden aangesloten. Het plaatsje Nekézsny ligt in het noordelijk berggebied. Er wonen een 900 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 8 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 16 kilometer en de echte grote stad Miskloc op een 17 kilometer. Alles in de directe omgeving en er is veel te doen. U kunt heerlijk wandelen of mountainbiken en ook op toeristisch gebied is het hier prima.
Mooie grote woning.

Overige kenmerken
Aantal m2
200
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1200
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres