Beschrijving

De woning is een stabiele basis om te gaan opknappen. Zit nog wel wat werk aan en in, maar alle voorzieningen zijn aanwezig. U komt via het terras (heerlijk voor het voor- en najaar) de woning in de woonkamer binnen. Loopt u rechtdoor is daar een slaapkamer. Gaat u naar links dan vindt u daar de keuken, de badkamer en de tweede slaapkamer. Achter de keuken nog een bijkeuken/opslagkast met daar een trap naar de zolder. Op de zolder zou u nog een aantal kamers kunnen realiseren. Naast de woning is er nog de zomerkeuken. Deze kunt u bij het huis gaan trekken door er bijvoorbeeld een extra’s slaapkamer van te maken, maar ook kunt u er de keuken van te maken zodat de huidige keuken bij de woonkamer komt.
Naast de woning is er nog een bijgebouw met de garage, opslagruimte en de vroegere stallen.
Het perceel is 1.475 m2 groot en mooi vlak.
Aan voorzieningen zijn er elektriciteit en water aanwezig. Gas kunt u vanuit de straat laten aansluiten. Voor de afwatering is er een septic tank, maar riolering is in het dorp aanwezig en u kunt daarop aansluiten. De woning wordt nu verwarmd met hout kachels. Internet en telefoon zijn geen probleem.
De woning gaat u vinden in een doodlopende straat van het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.
Leuk huis in een rustige omgeving wat een prima vakantieverblijf kan zijn, maar ook prima om permanent te gaan bewonen.

Overige kenmerken
Aantal m2
90
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1475
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres