Beschrijving

De woning is een 110m2 groot en stabiel gebouwd. In 2015 heeft de huidige eigenaar nog een kamer en de eetkamer vernieuwd en de woning biedt u nu een woonkamer, de eetkamer, keuken met bijkeuken, twee grotere en een kleinere slaapkamer, de badkamer en een apart toilet.
Bij het huis hoort een tuin van 2.950 m2 groot en daar vindt u nog een zomerkeuken, een garage en een houten schuur. Aan de overkant van de straat ligt het tweede perceel en dat is 2.150 m2 groot en daar staan diverse perenbomen. Hiermee houdt u altijd een vrij uitzicht.
Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan eventueel vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met houtkachels verwarmd. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.
De woning gaat u vinden in een rustige straat van het dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.
Leuke woning in het zuidwesten waar u snel kunt gaan wonen.

Overige kenmerken
Aantal m2
110
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
5000
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres