Beschrijving

De woning is in prima staat en klaar voor directe bewoning. U komt de woning binnen via de heerlijke wintertuin en dan in de hal. Dan verder naar de woonkamer, keuken, slaapkamer en de badkamer. De wintertuin voor de woning is heerlijk om in het voor-en najaar nog van te genieten.
In de tuin (1.431 m2) een garage en een drietal schuurtjes voor opslag. Ook is er een waterput. Tuin is zonnig en hier diverse fruitbomen.
Voorzieningen als elektriciteit en leidingwater zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. Telefoon, Internet en TV kunnen geregeld worden. Aardgas is er al op het perceel en de woning wordt nu centraal verwarmd met een hout gestookte ketel.
Het Westelijke deel van Hongarije is een mooi glooiend en natuurlijk groen landschap en als voordeel dat het niet moeilijk te bereiken is vanuit het Westelijke deel van Europa. Dit kunt u met een dagreis doen.Deze woning gaat u vinden in het mooie bosrijk dorpje Orosztony. Hier vindt u alle rust om van uw vakantie te genieten. Wilt u wat meer drukte, dan gaat u naar Hévíz (30 kilometer) naar het thermaal meer, of naar de baden van Zalakoros. Voor het strandplezier en een bezoekje aan de grotere stad gaat u naar Keszthely wat u al op een 25 kilometer vindt.
De woning wordt gemeubileerd verkocht.
Prima woning voor de vakantie, maar ook om permanent te gaan wonen.Prijs is in Euro

Overige kenmerken
Aantal m2
70
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1431
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres