Beschrijving

De woning is prima op orde. Mooi gebouwd van steen, stabiel en in 2011 nog gerenoveerd. Toen is er een nieuw dak opgekomen, zijn de ramen van rolluiken voorzien en is er een nieuwe verarming aangelegd en badkamer gemaakt.
De woning heeft een overdekt terras en u komt dan binnen in de hal/woonkamer. Van daar gaat u naar twee grote en een kleinere slaapkamer, een keuken, de badkamer (met bad en douche) en het aparte toilet.
In de tuin (1.951 m2) vindt u nog de zomerkeuken, een schuurtje en de waterput. De tuin is mooi onderhoud en er staan diverse fruitbomen en wat druivenstruiken.
Aller voorzieningen aanwezig. Water, elektra en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd op gas en hout en er zijn gasconvectoren. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.
Ötvöskónyi is met een 900 inwoners een flink dorp en u kunt hier prima terecht voor de dagelijkse boodschappen. Dorp is rustig gelegen met veel bos in de heuvelachtige omgeving. De grotere stad is Nagyatád op een 7 km. Een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta (21 km) die mogelijkheden. Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt. Voor de golf liefhebbers is het goed te weten dat de golfbaan van Hence op een 22 km ligt. Voor waterplezier is het meer van Gyékényes opeen 40 km en daar is het prima relaxend, zwemmen, varen en vissen. Iets verder is het Balaton meer (50 km) en uiteraard ook daar volop waterplezier, maar vooral in de zomer ook veel drukte.
Goede en complete woning waar u direct in kunt.

Overige kenmerken
Aantal m2
98
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1951
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres