Beschrijving

Keurige woning. Is niets anders van te zeggen. U kunt hier snel wonen. De woning is in 2014 nog gerenoveerd en toen zijn er nieuwe vensters gekomen (met rolluiken), nieuwe vloeren met tegels, nieuwe badkamer en keuken etc. Prima in orde!!
U komt de woning binnen in de hal en van daaruit gaat u naar de woonkamer, de keuken, de badkamer, het aparte toilet en de drie slaapkamers. Twee grotere en een kleinere. In de tuin een zomerkeuken, een garage en schuurtjes.
Het perceel is 3.746 m2 groot en (ongeveer) 1.300 m2 is omheind en hier een leuke tuin. De rest van het perceel is wat wildgroei en hier ook een bos. Het perceel eindigt met een stroompje. Dit andere deel van het perceel grenst aan een aparte straat en kan ook als bouwperceel ontwikkeld worden. Wilt u dat niet of wilt u niet een zo groot perceel, dan wil de verkoper dat deel behouden en wordt de prijs met een 1.000.00 Forint verminderd.
Aan voorzieningen zijn water, elektra en gas aanwezig. Voor de afwatering is er de aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd worden met twee (hout)kachels. Telefoon en Internet aansluiten si geen probleem.
Ötvöskónyi is met een 900 inwoners een flink dorp en u kunt hier prima terecht voor de dagelijkse boodschappen. Dorp is rustig gelegen met veel bos in de heuvelachtige omgeving. De grotere stad is Nagyatád op een 7 km. Een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta (21 km) die mogelijkheden. Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt. Voor de golf liefhebbers is eht goed te weten dat de golfbaan van Hence op een 22 km ligt.
Prima woning op een leuk perceel dat uw Hongaarse Huis kan worden.

Overige kenmerken
Aantal m2
140
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
3746
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres