Beschrijving

Huis behoeft werk, maar dak is nog in goede staat. De woning heeft de bekende indeling voor dit type huis. U komt binnen in de hal/woonkamer en vandaar naar de twee slaapkamer en de keuken. Naast de keuken dan de badkamer welke in 2005 is vernieuwd. Direct naast de woning is nog de zomerkeuken. Verder nog wat oudere bijgebouwen zoals de vroegere stal.
Perceel is 3.113 m2 groot en mooi breed. Zijn eigenlijk twee percelen. De eerste is 1.034 m2 met de woning en de gebouwen en daarachter nog een extra perceel van 2.079 m2 met waarop nog een bebouwing van 30m2 en de waterput. De bebouwing heeft al elektra, dus leuk voor opslag, of in de toekomst een gastenverblijf.
Water en stroom zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming zijn er de kachels. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.
Het dorpje Pat vindt u iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp zelf kunt u de dagelijkse boodschappen doen maar in Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis. Op een 12 km van Pat vindt u Zalakaros.
Hier heeft u wat werk, maar u kunt dit wel tot een prima (vakantie)woning maken.

Overige kenmerken
Aantal m2
75
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
3113
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres