Beschrijving

De woning behoeft wel wat werk, maar dan kan het een prima vakantiehuis worden en zelfs een permanent verblijf. In de woning nu de hal/woonkamer, 2 slaapkamers, de keuken met bijkeuken en daar ook de trap naar de zolder en een badkamer.
Naast de woning nog een zomerkeuken met daaronder de kelder. Deze is ook van buitenaf begaanbaar. Verder nog wat bijgebouwen als de vroegere stallen, schuren en de garage. Perceel is maar liefst 5.300 m2 groot en In de tuin vele fruitbomen en de waterput.
Water en stroom zijn aanwezig. De woning wordt verwarmd met kachels. Voor de afwatering is er een septic tank. Telefoon en Internet kan worden aangesloten.
De woning staat in een rustige straat niet ver van het centrum in het dorpje Sand en hier een supermarkt (op 500 meter van de woning) en wekelijks is er een dokter in het dorp. De wat grotere plaatsen zijn Nagykanizsa waar u alle grote winkelketens gaat vinden en ook een gezellig centrum. Nagykanizsa is op een 15 km. Ook op 15 km vindt u Zalakaros waar zich een prima thermaal bad bevindt en een dagje Balaton is goed te doen. Met 45 km bent u aan het meer.
Woning met veel ruimte in een mooi deel van (zuid westelijk) Hongarije.

Overige kenmerken
Aantal m2
89
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
5300
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres