Beschrijving

De woning biedt u twee woonlagen. De woon verdieping is boven en daar een flinke hal, de woonkamer, twee slaapkamers, een opslagruimte en de badkamer. Onderin de woning zijn er nog twee kamers en de keuken.
In de tuin van een 1.400 m2 nog een garage. In de tuin ook diverse fruit bomen en een stukje wijngaard.
Aan voorzieningen zijn elektra, water en gas aanwezig. Het water komt ui de eigen put. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd worden met de gasconvectoren. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.
De woning staat aan het begint van het dorpje Sáta en u heeft hier een mooi uitzicht. Sáta is een plaats van een ruim 1.300 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. De wat grotere stad is Ózd waar u in 20 minuten heen rijdt.
Het nationaal park Bükk op 20 minuten. Prima omgeving om te wandelen, voor het mountainbiken en hiking, of gewoon lekker van de natuur te genieten. Daar ligt ook Bánkút en daar ook een skigebied. Voor nog meer skiplezier is Slowakije niet ver weg en op een 2 uur rijden kunt u daar al prima skiën.
In nog geen uur rijdt u naar de stad Eger met een gezellig centrum en de burcht en Basiliek zijn zeker een bezoek waard. De andere kant op ligt de stad Miskolc en dat is ook met een uurtje te rijden.
Grote woning, stevig gebouwd en voor een prima prijs!!

Overige kenmerken
Aantal m2
200
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1400
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres