kopen

Woning in Somogybükkösd, Somogy, Hongarije

Verkoopprijs: € 9412
hypotheekrente berekenen
Beschrijving

De hoofdwoning (75 m2) heeft het overdekte terras, de hal/woonkamer, twee slaapkamers en keuken met bijkeuken. In het tweede huisje (35 m2) is er de badkamer met toilet, een keuken en (slaap)kamer. In de hoofdwoning zult u dus nog wel een badkamer moeten realiseren.
Onder de woning is nog een kelder en op het perceel van een 1.745 m2 vindt u ook nog een garage en wat fruit bomen.
Elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. Telefoon en internet kunnen aangesloten worden.
Somogybükkösd is een dorpje in het zuidwesten. Is op maar 20 km van Kroatië. In het dorp een kleine supermarkt. Een grotere plaats in de buurt is Csurgó. Op een 12 km. Hier ook een thermaal bad. De grote stad is Nagykanizsa op een 20 km. Hier alle grote winkelketens, ziekenhuis, sportverenigingen, een gezellig centrum, restaurants etc. etc. Het Balatonmeer is op een 70 km. Leuk voor een dagje uit, maar dichterbij, op maar 12 km, is het meer van Gyékényes waar het heerlijk relaxen, zwemmen, varen en vissen is.In de omgeving veel mogelijkheden om te wandelen, te mountainbiken en voor de liefhebbers de mogelijkheid om te jagen.
Hier kunt u wat van maken, maar kan een prima (vakantie) woning worden.

Overige kenmerken
Aantal m2
110
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1745
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres