Beschrijving

Redelijk goede woning in Somogyszentpál. De woning moet opgeknapt worden maar kan een prima (vakantie)huis worden. In de woning een hal/woonkamer, twee slaapkamers, keuken met bijkeuken, de badkamer) en de zomerkeuken welke een prima (slaap)kamer kan worden.
Het perceel is 1.781 m2 groot en hier enkele bijgebouwen zoals de eerdere stallen. Ook is er in de tuin de waterput.
Voorzieningen als water, stroom (ook 380 V) en gas zijn aanwezig.. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met een gasconvector en kachel verwarmd. Aansluiten van telefoon en Internet is geen probleem.
Somogyszentpál is een dorpje met een 800 inwoners niet ver van de zuid kant van het Balatonmeer. U kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. Somogyszentpál ligt op een 10 minuten van de doorgaande weeg van Kéthely - Marcali en aan de andere kant naar het Balatonmeer. Kéthely is een wat grotere plaats en van daaruit is het 5 minuten naar Marcali. In Marcali kunt u alle inkopen doen. Tesco, Little, Penny, Aldi, alles is er te vinden. Ook een mooi zwembad (met thermaal bad) waar het zeker in de zomer goed toeven is.
Vanuit Somogyszentpál kunt u makkelijk naar het Balaton meer en dan is de leukste plek om heen te gaan Balatonfenyes. U kunt daarheen met de trein. Dit is het laatste smalspoortreintje van Hongarije. Kort geleden is besloten het traject op te knappen en dat de trein weer verder gaat rijden naar Csisztapuszta. Bekend thermaal bad aan deze kant van het Balaton.
Leuke woning niet ver van het Balaton wat op een leuke manier bereikbaar is.

Overige kenmerken
Aantal m2
89
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1781
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres