Beschrijving

Flinke woning van een 105 m2. De woning komt u binnen via de veranda en verder is er dan een keuken met bijkeuken, een woonkamer. een heel grote slaapkamer van 30m2 welke wellicht zelfs gesplitst kan worden en een wat kleinere slaapkamer en ook nog de badkamer.
In 2010 is de woning opgeknapt en toen zijn er nieuwe vensters ingekomen met thermopheen glas en nieuwe water- en elektra leidingen.
Verder op het perceel nog wat schuren, de vroegere stallen en een waterput. Hier moet wel een en ander gerenoveerd worden.
Het perceel is een 4.891 m2 groot. Heef aan een kant buren en ongeveer de helft van het perceel is bos.
Water en elektra zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank en de woning wordt met houtkachels verwarmd. Aansluiten van Internet en telefoon is geen probleem.
Deze woning gaat u vinden in Somogyvár. Een leuke plaats in de Somogy provincie en op een 25-20 km van het Balaton meer. In het dorp alle voorzieningen aanwezig om uw inkopen te doen en ook om uit eten te gaan of op een terrasje te gaan zitten. De stad Marcali is op een 25 km en ook Kaposvár is goed te doen. Hier alles in de buurt.
Op zoek naar een leuke woning met veel ruimte? Dan moet u hier komen kijken.

Overige kenmerken
Aantal m2
105
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
4891
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres