Beschrijving

Er zijn 2 kamers, hal, keuken, bijkeuken, kelder 30 m2, woonkamer 63 m2, gang 28 m2, kamer 9 m2. Zolder kan worden bebouwd. (200 m2 en 80 m2). Verder een kelder 80 m2 en een bijkeuken.
Voorzieningen als stroom (ook 3x32 A) water uit de eigen waterput zijn aanwezig. Telefoon en internet kunnen worden aangesloten.
Manor-achtige gebouw, oorspronkelijk gebouwd als een school. Het pand is ook geschikt voor commerciële, toeristische doeleinden. Tuin is goed verzorgd.
Is gelegen aan de rand van het dorp Szentgyörgyvár-Alsómándpuszta. Ligt aan de rivier de Zala, een goede mogelijkheid om te vissen. Szentgyörgyvár is een dropje met nog geen 500 inwoners maar een mooi wijngebied en het Balaton meer op maar 13 km. Hier is de plaats Keszthely waar u prima alle inkopen kunt doen, maar er is ook een mooi centrum. Gezellige terrassen en restaurants. Een bezoek aan het kasteel is zeker aan te bevelen. Ook is Hévíz niet ver (5 km) en daar natuurlijk het thermaal meer, maar ook hier een gezellig centrum. Voor nog meer waterplezier is er Kehidakustány op maar 9 km.
 Het landgoed, dat poëtisch mooi is, ligt op 7 km van Hévíz en op 4 km van Kehidakustány. Ook Balaton is dichtbij. Omgeving waar u alles kunt vinden. dat alles omvat.
Je moet gewoon durven dromen!

Overige kenmerken
Aantal m2
415
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
7119
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
0
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres