Beschrijving

Het huisje is niet groot, maar gebouw van steen en het biedt een hal vanwaar u naar twee kamers gaat, een keuken en bijkeuken en de badkamer. Niet groot, maar de voorzieningen zijn aanwezig, dus opkappen bespaart werk.
U kunt dit object ook zien al een bouwperceel. Grootte is 1435 m2. Water en stroom is dan aanwezig en u kunt hier bouwen op basis van de huidige woning.
Als voorzieningen zijn dus water en stroom aanwezig. Voor de afwatering si er een septic tank en er zijn twee schoorstenen om kachel neer te zetten. Telefoon en Internet zijn geen probleem.
De woning staat in een rustig straatje. Is een hoekwoning en een best leuk perceel. Staat in het dorpje Szenyér wat een 300 inwoners telt. In het dorp een kleine supermarkt en voor het beter winkelen gaat u naar Marcali (18 km) of Nagyatád. (25 km). In Marcali ook een leuk zwembad. Als thermaal bad is Zalakaros aan te bevelen. Is op een 20 k. In de omgeving van Szenyér veel mogelijkheden om te jagen en te vissen. Om te relaxen is een dagje naar het Balaton goed te doen. U zit hier op een halfuurtje van het meer.
Leuke uitdaging of mooi bouwperceel.

Overige kenmerken
Aantal m2
60
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1435
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres