Beschrijving

De villa is fantastisch. Alles is volledig gelijkvloers en vanuit de living (48 m2) en vanaf het grote terras (60m2) kijkt u uit over de poesta, over de uitgestrekte achterliggende velden.Het hoofdhuis heeft 1 grote en 1 minder grootte slaapkamer. Ieder slaapkamer heeft een eigen, compleet uitgeruste badkamer. De iets kleinere slaapkamer heeft zelfs een directe toegang tot het terras. In beide slaapkamers is een ruime inloopkast aanwezig. In de grote living vindt u een openhaard en de keuken is uitgerust met alle benodigde comfort.
De andere vleugel (vast aan hoofdhuis) omvat 2 grote slaapkamers met in het midden een badkamer, uiteraard ook compleet uitgerust. Deze vleugel is zeer geschikt als 2de woning, of als apart gastenverblijf. Alle voorzieningen zijn ook hier aanwezig.
Het hoofdhuis vormt samen met de andere vleugel een grote L en de living, 2de slaapkamer en de 2 slaapkamers van de andere vleugel kijken uit op het terras.
Op het perceel van een 1.495 m2 is er een waterput en verder een berging van 24 m2 (6x4). Het perceel heeft twee ingangen en parkeren kunt u buiten de omheining voor de woning, maar ook achter het huis.
Aan voorzieningen zijn uiteraard water, elektriciteit en gas aanwezig. Voor de verwarming is er een CV (op gas). De afwatering is aangesloten op de riolering. Telefoon, Internet en satelliet TV zijn aanwezig.
In Tiszaszentimre hebben veel Nederlanders en Belgen een vakantiehuis. Er wonen ook een aantal Nederlanders permanent. In de straat waar het huis staat, wonen Hongaren maar ook een Engels/Hongaars gezin. Vriendelijke en behulpzame mensen. In Tiszaszentimre zijn supermarktjes, er is een bank, een postkantoor, een huisarts, een tandarts, apotheek en school. Het is een schoon en vriendelijke dorp met de noodzakelijke basisvoorzieningen. De ligging van Tiszaszentimre is ideaal. Vlak bij Tiszafüred en Berekfurdo, een spa met wellness die zijn weerga niet kent in Hongarije.
Tiszafüred, Abádszalók en het Tiszameer liggen op minder dan 15 km. Berekfürdo (wellness en spa) ligt op 20 kilometer. Veel (zomer) drukte door het waterplezier, maar ook door de vele campings het thermaal bad. In Tiszafüred is er twee keer in de week een markt. Hier heeft u direct de poesta in het Hortobágy Nationale Park. De bergen van het noorden bereikt u al in een uurtje rijden.
In Tiszaszentimre een klein treinstation met dagelijkse verbindingen naar Debrecen (vlak bij vliegveld Debrecen) en Tiszafüred. Vanuit Eindhoven vliegt Wizz Air een paar keer per week naar Debrecen.Ook is er in Tiszaszentimre een busstation met goede verbindingen naar vele plaatsen in de regio. Een belangrijk ( extra ) voordeel indien u dit authentieke huis koopt.
Prachtige villa in een heel goede omgeving. Komen kijken is kopen!!
Prijs is in Euro.

Overige kenmerken
Aantal m2
150
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1495
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
3
Ligging
Locatie

Informatie

Adres