Beschrijving

De woning is goed op orde en biedt u de overdekte veranda, de woonkamer, een eetkamer, drie slaapkamers, een keuken en de badkamer met een douceh en bad en dan nog een apart toilet. Lekker veel ruimte.
Is in 2016 nog gerenoveerd en toen zijn elektra en waterleidingen vernieuwd, er is een nieuwe keuken geplaatst, de badkamer is vernieuwd, de schoorstenen zijn vervangen en de woning is aan de buitenkant geïsoleerd. Alles weer tip-top voor elkaar. Dak is nog in prima staat en de buitenkant moet alleen nog geschilderd worden.
Het is een van de laatste percelen van het dorp en aan deze kant van de weg het laatste, of het eerste. Hierdoor een mooi uitzicht. Naast de woning vindt u er nog een kelder, een schuur en de garage.
Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan met houtkachels verwarmd worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.
De woning gaat u vinden in een rustige straat van het dorp Tótszerdahely. In het dorpje Nemesdéd wonen een 1.300 inwoners. In Tótszerdahely kunt u de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost. Op een 8 km is Letenye en daar een thermaal bad. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen. Op een 15km is er een groot meer waar u prima kunt vissen en zwemmen.
Tótszerdahely ligt wat ten zuiden van Nagykanizsa (20 km) waar u prima terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.
Goed huis in prima staat waar u snel kunt wonen.

Overige kenmerken
Aantal m2
115
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1980
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres