Beschrijving

De woning is gebouwd van steen en in goede conditie. U komt de woning vanuit het terras binnen in de hal waar de andere kamers aan grenzen. Links de woonkamer en een slaapkamer, aan het einde van de hal de badkamer en dan rechts de keuken, bijkeuken en de tweede slaapkamer. Als uitbreiding zou u de zolder nog kunnen gebruiken.
Het perceel is met een 1.495 m2 niet heel groot, maar wel breed zodat de buren wat verderop staan. In de tuin wat fruitbomen. Naast de woning nog een flink bijgebouw met daarin een zomerkeuken, opslagruimte, een kelder en de vroegere varkens stallen. Van de zomerkeuken en de daarnaast gelegen opslagruimte zou u een gastenruimte kunnen maken.
Voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten en voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan met hout kachels verwarmd worden. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.
Deze woning gaat u vinden aan het einde van het dorp Vése. In het dorpje zelf een supermarkt, een dokterspost een school e.d. redelijk dorp. Ligt in de regio Nagykanizsa (25 km), Marcali (30 km) en Zalakaros (25 km). De dichtstbijzijnde grotere plaats is Böhönye op een 8 km. Allen grotere plaatsen waar u prima inkopen kunt doen, naar een terrasje gaan, of uit eten gaat. In Zalakaros een thermaal bad. Zelfs een dagje Balaton is goed te doen. Is op een 45 km.
Leuke woning met veel mogelijkheden in een leuke omgeving.

Overige kenmerken
Aantal m2
110
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1495
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres