Beschrijving

De woning is gebouwd van leem en steen en is aan de binnenkant in 2014 nog geheel gerenoveerd, Op de foto’s ziet u de nieuwe kamer, keuken en badkamer. De buitenkant kan nog wat werk gebruiken, maar dan is het weer een prima woning. Gelegen aan een doodlopende straat in het dorpje Vése met na de achtertuin alleen maar bos.
U komt de woning binnen in de woonkamer en vandaaruit gaat u nar de slaapkamer en de keuken. Vanuit de keuken komt u dan in de badkamer.
Het perceel is met een 1.980 m2 niet heel groot, maar goed te onderhouden. Voordeel is dat het een dubbel wijd perceel is, dus lekker veel privacy. Op het perceel kunt u 20% bebouwen, dus als u wilt kunt u bij bouwen.
Voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten en voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met hout kachels verwarmd. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.
Deze woning gaat u vinden aan het einde van het dorp Vése. In een doodlopende straat en achter de woning een bos. In het dorpje zelf een supermarkt, een dokterspost een school e.d. redelijk dorp. Ligt in de regio Nagykanizsa (25 km), Marcali (30 km) en Zalakaros (25 km). De dichtstbijzijnde grotere plaats is Böhönye op een 8 km. Allen grotere plaatsen waar u prima inkopen kunt doen, naar een terrasje gaan, of uit eten gaat. In Zalakaros een thermaal bad. Zelfs een dagje Balaton is goed te doen. Is op een 45 km.
Leuke complete woning in een leuke omgeving.

Overige kenmerken
Aantal m2
45
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1980
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres