Beschrijving

Dit is een special project om iets te creëren op bijvoorbeeld  het gebied van toerisme o.i.d.
 Het bestaat uit het herenhuis (Kuria) welke gebouwd is aan het begin van de 20ste eeuw. Dit huis is 450 m2 groot en moet geheel gerenoveerd worden.
Het andere gebouw, het "service gebouw", is 360m2 groot en is in 2007 gerenoveerd. Biedt nu op de begane vloer plaats aan een werkplaats en opslag ruimtes en op de verdieping zijn een tweetal appartementen. Een van 80 en een van 100m2. De appartementen bestaan uit twee kamers, keuken en badkamer. In de gewelven van dit gebouw is er nog een prachtige kelder, een geheel gerenoveerde wijnkelder van 120 m2..
Alle voorzieningen zijn aanwezig. Water komt uit een van de twee grote waterputten, maar op het terrein staat ook een watertoren welke aangesloten is op het openbare waterleidingen systeem. Elektriciteit en gas zijn aanwezig en er is een aansluiting op de riolering. De appartementen worden centraal (op gas) verwarmd. Telefoon en Internet zijn geen probleem.
Dit landgoed gaat u vinden aan het einde van het dorp Zalacsány. Midden in het Zala gebergte. In het dorp wonen een 1.000 inwoners en het ligt naast Kehidakustány bekend voor het prachtige waterparadijs en de golfbaan. Ook zijn de steden Hévíz en Keszthely in de directe omgeving. In Hévíz natuurlijk het gezellige centrum en het  thermaal bad. Dit wordt het gehele jaar druk bezocht, dus altijd een gezellige drukte in de stad. Iest verderop ( 11 km) is de stad Keszthely. Een flinke grote stad en hier alle gemakken van de stad zoals de winkelketens, maar ook een ziekenhuis, scholen, treinverbinding, sportfaciliteiten, theater, een gezellig centrum met diverse terrassen en restaurants en vele musea. Ook het kasteel is aan te raden voor een toeristische bezoek.
Een prachtig object, een eiland van rust en ruimte op korte aftand van populaire toeristische plaatsen. Prima mogelijkheden!!.

Overige kenmerken
Aantal m2
810
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
37041
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
2
Ligging
Locatie

Informatie

Adres