Beschrijving

U treft hier een (eigen) woning en een achttal appartementen. Op de begane grond is er de woning met een hal, de woonkeuken, slaapkamer, badkamer met douche en WC en een terras van 50 m2.
Dan 2 appartementen van respectievelijk 37 en 41 m2 met een woonkeuken, slaapkamer, badkamer met douche en WC en een terras van 12 m2.Op de begane grond ook een appartement met kamer en badkamer met douche en WC ter grootte van een 23 m2.
Op de eerste verdieping dan drie appartementen Allen met kamer en badkamer met douche en WC. Twee appartementen ter grootte van een 17 m2 en de derde is 19  m2 groot.
Op de bovenste verdieping dan nog twee appartementen. Ook hier weer met kamer en badkamer met douche en WC. Grootte is 18 en 27 m2.
De gebied is mooi onderhouden en hier veel bloemen. Er is een grote parkeerplaats, een waterput, een automatisch irrigatiesysteem en een barbecue plaats.
Alle voorzieningen zijn  uiteraard aanwezig en verder nog airconditioning, elektrische poort, camerasysteem, internet, telefoon en kabeltelevisie-aansluiting.
Het dorp Zalacsány ligt midden in het Zala gebergt . In het dorp wonen een 1.000 inwoners en het ligt naast Kehidakustány bekend voor het prachtige waterparadijs en de golfbaan. Ook zijn de steden Hévíz en Keszthely in de directe omgeving. In Hévíz natuurlijk het gezellige centrum en het  thermaal bad. Dit wordt het gehele jaar druk bezocht, dus altijd een gezellige drukte in de stad. Iets verderop ( 11 km) is de stad Keszthely. Een flinke grote stad en hier alle gemakken van de stad zoals de winkelketens, maar ook een ziekenhuis, scholen, treinverbinding, sportfaciliteiten, theater, een gezellig centrum met diverse terrassen en restaurants en vele musea. Ook het kasteel is aan te raden voor een toeristische bezoek.

Overige kenmerken
Aantal m2
320
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2446
Aantal slaapkamers:
9
Aantal badkamers:
9
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres