Woningen Immoboulevard nu ook op eenvakantiehuisjekopen.nl

Woningen Immoboulevard nu ook op eenvakantiehuisjekopen.nl

Vanaf vandaag worden de vakantiehuisjes van Immoboulevard automatisch getoond op www.eenvakantiehuisjekopen.nl. Na Topparken is dit de tweede grote verkoper van vakantiewoningen die gebruik maakt van de mogelijkheid om woningen automatisch door te plaatsen naar ons portaal. Daarmee is ons aanbod van vakantiewoningen in één klap verdubbeld.  En dat is niet alleen goed nieuws voor de aanbieders van vakantiewoningen, ook woningzoekenden doen hier hun voordeel mee.

Woningen Immoboulevard doorgeplaatst naar Facebook Marketplace & Twitter

Vakantiewoningen op www.eenvakantiehuisjekopen.nl worden door ons dagelijks gedeeld via onze facebookpagina's en groepen en via kanalen als Twitter. Daardoor worden de woningen onder de aandacht van een zeer groot en gericht publiek getoond. Makelaars, vakantieparken en projectontwikkelaars van recreatievastgoed bereiken zo tegen minimale kosten een maximaal aantal personen uit hun doelgroep. 

Inmiddels lopen er gesprekken met andere partijen in binnen- en buitenland over het automatisch plaatsen van vakantie- en recreatiewoningen. De komende maanden hopen we ons aanbod dus nog verder uit te breiden. En natuurlijk kunnen particulieren ook eenvoudig hun vakantiewoning, recreatiewoning, chalet of stacaravan aanbieden via de website. 

 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • U kunt afbeeldingen uitlijnen (data-align="center"), maar ook video's, blockquotes, enzovoort.
  • U kunt bijschriften aan afbeeldingen toevoegen (data-caption="Tekst"), maar ook aan video's, blockquotes, enzovoort.