Prima woning, in 2020 geheel gerenoveerd met een prachtig uitzicht.

Verkoopprijs: € 43462
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning is in 2020 geheel gerenoveerd. Nieuwe vensters en deuren, geïsoleerd aan de buitenkant, nieuw geschilderd en op het pad nieuwe bestrating.
De woning biedt u een woonkamer, twee slaapkamers, keuken met bijkeuken, badkamer en een toilet.
Het perceel is een 900 m2 groot een aan de voorkant mooi bestraat. Naast de woning de garage. U heeft hier een prachtig uitzicht naar de bergen.
Wilt u samen met familie of vrienden naar Hongarije dan is het zeker de moeite waard om hier eens te komen kijken. Ook het huis van de buren (ID 3332) is te koop.
Elektra, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met gasconvectors. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.
Hódoscsépány is een onderdeel van de stad Ózd. In dit gedeelte wonen ruim 2.500 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen.
Ózd is een provinciestad in het noorden. In Ózd wonen ruime 30.000 inwoners en is een redelijk grote stad. Alles wat een stad u kan bieden is hier wel aanwezig
Szilvásvárad bekend van de paarden ligt op een 15 km naar het zuiden. iets verder op ook de stad Eger met het fraaie centrum met de burcht en de basiliek. voor een toeristisch uitje zijn de grotten in Lillafüred een aanrader.
Mooie woning met een prachtig uitzicht in een rustig dorp met de stad om de hoek.Afbeeldingen
Overige kenmerken
Aantal m2
80
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
900
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres