Woning in Arló, Borsod-Abaúj-Zemplén

Verkoopprijs: € 46154
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De locatie maakt het ook wel een bijzonder object. Vrij aan bijna alle kanten. Alleen links een straatje met buren, maar verder overal zicht op de ruimte.
In de woning de woonkamer-keuken, 3 slaapkamers, keuken, badkamer, een inpandige garage en 4 terrassen om van het mooie uitzicht te genieten!
Het perceel is maar 500 meter groot. Lekker makkelijk in onderhoud en u heeft om het huis eer dan voldoende ruimte om te genieten.
Gas, water en stroom zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met een hout of gas gestookte CV. Internet en/of telefoon aansluiting is geen probleem.
Arló is een flink dorp van een 4.000 inwoners waar u prima de dagelijkse boodschappen kunt doen. Voor het uitgebreidere shoppen gaat u naar Szilvásvárad (13 km) of Eger (24 km). Eger is een flinke stad waar u alle grote winkelketens kunt vinden, maar ook een gezellig centrum, diverse restaurants en terrassen, de burcht en de basiliek. Szilvásvárad is bekend vanwege de paarden en door het toerisme daar ook diverse restaurants en terrassen. Alles bij elkaar een heel gezellige, mooi groene en wat bergachtige omgeving. Arló ligt op een 100 meter van het beroemde Suvadas meer.
Prima woning met een heel bijzondere ligging waar u heel snel kunt gaan wonen.Overige kenmerken
Aantal m2
90
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
500
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres