Woning in Csokonyavisonta, Somogy

Verkoopprijs: € 12821
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De renovatie moet nog afgemaakt worden. De huidige eigenaar is met de renovatie gestopt en misschien is het wat voor u om het af te ronden. In 2022 zijn de ramen en deuren vervangen, evenals het water- en elektra.
De woning komt u binnen in de woonkamer, dan is er links de slaapkamer en rechts vindt u de ruimte voor de badkamer en de keuken.
Het perceel is een hoekperceel van 3.084 m2 groot en het grens aan twee straten. Achter de woning nog een oude schuur.
Voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. Gas is al op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd gaan worden met een houtkachel, maar natuurlijk ook CV or airco. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.
Csokonyavisonta is een grotere plaats met ruim 1.700 inwoners. Hier kunt u prima de boodschappen doen. In Csokonyavisonta ook een thermaal- en strandbad. Prima vertoeven in deze omgeving.De wat grotere stad is Barcs op een 15 km en de andere kant op dan bent u in Nagyatád. Beide leuke steden met een gezellig centrum en ook diverse grote winkelketens. Op een 20 km bent u bij de internationale golfbaan van Hencse. Niet alleen leuk om te golfen, maar ook om buiten te zitten en lekker te kijken.
Hier moet u nog wat van maken. Wel goede mogelijkheden.Afbeeldingen

*klik op een foto voor een grotere weergave

Overige kenmerken
Aantal m2
45
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
3084
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
0
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres