Woning in Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén

Verkoopprijs: € 62820
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning biedt u twee verdiepingen met op de begane vloer de hal, de woonkamer, keuken met eetkamer, een kienere kamer, de keuken en een badkamer. Op de verdieping nog 2 slaapkamers en een badkamers. Daar ook nog een lekker balkon wat uit beide slaapkamers bereikbaar is.Naast deze woning is er nog een bijgebouw waar u een gastenhuis van kunt maken. Hier ook een kelder.
De woning is in 2018 gerenoveerd. Er zijn een nieuw dak, nieuwe ramen en een nieuwe keuken gekomen.
Het perceel is 1.116 m2 groot ne naast de woning en eventueel gastenhuis nog wat bijgebouwen en de kelder. Ook is er een groentetuin.
Elektriciteit (ook 380 V), gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de aansluiting op de riolering. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.
Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.
De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije. Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.
De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.
Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.
Woning waar u direct in kunt wonen in een populair dorpje in het Noorden.Overige kenmerken
Aantal m2
146
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1116
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
3
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres