Woning in Dédestapolcsány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

Verkoopprijs: € 51000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning beschikt over een hal, woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, gang, badkamer en berging. Het heeft voor een deel een kelder, die vanaf de tuin toegankelijk is. De woning heeft een loft over  de totale grootte. In de tuin vindt u wat bijgebouwen zoals een garage (17 m²), een werkplaats (25 m²), 2 overdekte bergruimtes (10 en 20 m²) en nog wat dierenverblijven.
De woning is voorzien van een omheining. De tuin is verdeeld in twee delen. In één deel werden fruitbomen geplant en het andere deel is nu in gebruik als groentetuin. Twee goed geboorde putten kunnen voor  (drink)water zorgen, maar er is ook een aansluiting op het openbare waternet.
Elektriciteit, (drink) water en gas zijn beschikbaar. Telefoon en internet kunnen aangesloten worden. Voor verwarming is er een centrale verwarming.
De woning bevindt zich aan het einde van het dorp Dédestapolcsány. Op  een rustige plaats waardoor het ook geschikt is als bijvoorbeeld een kleinpension. Dédestapolcsány ligt aan de voet van het Bükk-gebergte, in een vallei en op slechts 800 meter van het prachtige Lázbérci-meer, bekend als vis meer (onderdeel van het natuurgebied Lázbérc).
In Dédestapolcsány zijn er ongeveer 1600 inwoners en de plaats biedt restaurants, scholen en diverse winkels. Dédestapolcsány ligt op 45 minuten rijden van Miskolc en Eger en 40 minuten van Ózd. Szilvásvárad, dat beroemd is om zijn schilderachtige kenmerken, de Fátyol waterval, de Lipizzaner paarden en de geheel nieuwe rijhal ligt op ongeveer 10 km afstand. Dit alles maakt dat het gebied perfect geschikt is voor wandelen, paardrijden, vissen, jagen, plezier en ontspanning.
Leuk en compleet huis in een geweldige omgeving.
Prijs is in Euro.Afbeeldingen

*klik op een foto voor een grotere weergave

Overige kenmerken
Aantal m2
155
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1951
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres