Woning in Inke, Somogy, Hongarije

Verkoopprijs: € 22000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning heeft een renovatie nodig, maar de basis is er. De woning biedt nu de woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en badkamer.
Het perceel is 2.997 m2 groot en daar nog de vroegere stallen (om een mooi overdekt terras van te maken), opslagruimte en de waterput.
Water, elektra en gas (op het perceel) zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt nu verwarmd met houtkachels. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.
Dit object gaat u vinden in het centrum van het dorpje Inke. In een 200 m2 van de woning vindt u de supermarkt(je), postkantoor, dokter en de bus stop. Woning gaat u vinden, in een gebied omgeven door bomen en op nog geen 2 km is er een vis meer.
In Inke wonen ruim 1.000 inwoners. In het dorpje zelf een supermarkt, een dokterspost een school e.d. redelijk dorp. Ligt op een 15 km van de stad Nagykanizsa waar u prima inkopen kunt doen, naar een terrasje gaan, of uit eten gaat. Andere stad is Böhönye op een 15 km of Marcali (richting Balaton) op een 35 km. In Zalakaros (18 km) een thermaal bad. Zelfs een dagje Balaton is goed te doen. Is op ongeveer 55 km.
Leuke woning in een leuk dorp.Overige kenmerken
Aantal m2
68
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2997
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres