Woning in Komló-Sikonda, Baranya

Verkoopprijs: € 85897
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Op de begane grond van het huis is de keuken en het terras (14 m2). Hier ook de badkamer en de trap naar de boven verdieping waar de slaapkamer zich bevindt. Vanuit de slaapkamer gaat u naar een balkon waarvan u een prachtig panorama ziet.
Het perceel is maar 300 m2 groot, dus het voordeel van weinig onderhoud. In de tuin een grill plaats, een schuur welke omgebouwd zou kunnen worden tot gastenkamer en een garage.
Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd door een gas gestookte CV, maar ook is er een open haard voor de wat koudere voor- of najaarsavonden. Internet en of telefoon aansluiten is geen probleem.
De woning gaat u vinden in het gehucht Sikonda op een 4 km van de stad Komló en 18 km van de mooie stad Pécs. Voor de boodschappen gaat u naar Komló en voor relaxen naar de mooie binnenstad naar Pécs. Op een 10 km vindt u de meren van Orfü. In de zomer een echte badplaats en heerlijk om naar het meer te gaan, wat te gaan eten en daarna terug naar de rust van uw Hongaars Huis. Voor de liefhebbers van thermaal baden is het goed om te ween dat er een goed bad is in Magyarhertelend op een 10 km afstand.Sikona ligt aan de noordkant van Mecsek, aan de oever van een meer. Ideale keuze voor natuur- en visliefhebbers.
Deze mooie kant-en-klare woning koopt u inclusief het meubilair.Overige kenmerken
Aantal m2
68
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
300
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres