Woning in Mályinka, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hungary

Verkoopprijs: € 22500
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning biedt u twee kamers. De grote kamer heeft nieuwe kunststof deuren en ramen. In de andere kamer zijn er nog de oude houten balken en ook hier zijn de ramen en deuren vervangen. Vanuit deze kamer komen we in de keuken, de bijkeuken, de badkamer en toiletOp de foto’s is te zien dat de renovatie gestopt is bij de badkamer. Die moet nog getegeld worden.
Het perceel is 1.184 m2 groot en daar nog een bijgebouwtje. Goed om te weten is dat de toegang tot de woning is mogelijk via een gemeenschappelijk erf. Hiervoor is een recht van overpad geregistreerd.
Water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming kan de kachel gebruikt gaan worden. Internet en/of telefoon aansluiten is mogelijk.
Dit huis gaat u vinden in Mályinka. Mályinka ligt direct aan het Bükk National Park en is daarmee een onderdeel van de Lázbérc meer natuur gebied wat een puur vissersparadijs is. Zeer mooie landschap door de omliggende bergen welke ook bescherming geven tegen weersinvloeden.
In Mályinka wonen een 550 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. Op een 45 (auto)minuten van Miskolc en Eger en een 40 minuten van Ózd. Ook Szilvásvárad is niet ver.
Leuke opknapper waar al veel gedaan is.Overige kenmerken
Aantal m2
56
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1184
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
1
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres